GÅRDSBUTIKEN SOM SKA KÄNNAS PÅ RIKTIGT

– CHRISTINA & PETER 


EE-Källebacka-low-3268
foto: Emma Ekstrand

HEMMA PÅ KÄLLEBACKA

Vi har glädjen att kunna bjuda in dig till vår gårdsbutik Hemma på Källebacka, med tillhörande kafé, fyllt med inredning och diverse växtligheter. En av oss är utbildad florist medan den andra kallar sig för skrotkreatör, vars skapelser utformas för att locka till skratt reflektioner eller beundras för att följa med hem till dig. 

En del av det vi inreder gårdsbutiken med är till salu, både stort som smått. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår mötesplats Hemma på Källebacka.

KÄLLEBACKA SÄTERI

Vår gårdsbutik ligger vid Källebacka Säteri som är beläget i Marbäck strax söder om Ulricehamn. Redan 1675 började gården ta sin form och ägs idag av Lars-Erik Josefson. Källebacka ingår också som en del i den populära turistturen ”Gårdarna runt sjön” och har även varit inspelningsplats i samtliga Änglagårdsfilmer.

Vilken lycka då vi 2011 flyttade in i flygelbyggnaden på denna vackra gård. I säteriets ladugård har vi nu skapat mötesplatsen som ger dig möjlighet att få dela vår glädje över att som hyresgäster få bo i denna kulturmiljö som inspirerat oss på så många sätt. Ett säteri med historia som fyllt oss med denna kreativitet som vi nu delar med oss av.

left

right